FAQ's

Zona d’enviaments

La nostra zona de distribució és a tota la comarca de l’Anoia.
El servei de distribució dintre de la conca d’ Òdena(Vilanova, Òdena, Igualada i Montbui) es farà a diari amb les franges horàries establertes. Fora d’aquesta zona, els dies d’entrega seran els següents:

Dimarts tarda: La Pobla de Claramunt/Carme.
Dimecres matí: El Bruc/Castellolí/Sant Joan de Mediona/La Font Del Bosc/La Llacuna/Rofes/Jorba.
Dijous matí: Calaf/Copons
Divendres mati: La Torre de Claramunt.

Si hi ha una població no anomenada a la ruta, si us plau,  demaneu  informació al 615.980.828 i l’informarem del dia que li podem portar.

 
Terminis de lliurament

Una vegada finalitzada la comanda, el lliurament es podrà realitzar dintre de la primera franja horària disponible.

A l’apartat d’observacions ens podrà deixar la informació que consideri important per fer l’entrega.

Pagament

El pagament es podrà efectuar a través de la nostra web amb targeta, o bé contra reemborsament a l’entrega amb visa o efectiu.

Devolucions

Es podrà efectuar la devolució dintre de 14 dies naturals des de el moment de l’entrega a domicili.

Condicions:
La reclamació es farà via mail a: administracio@dispoch.com, detallant la data d’entrega, el número de factura, l’article i el motiu de la devolució.
Si el motiu de la devolució NO es per un article en mal estat, el producte haurà de conservar l’embalatge original i en el mateix estat en el que es va entregar.

Si el motiu de la devolució es per un producte en mal estat, o es un error d’entrega, us recollirem el producte i es farà l’abonament íntegre del producte no consumit o bé tindrà la reposició del mateix.

Si el motiu perquè no vols el producte és per raons alienes a nosaltres, farem la recollida i l’abonament del producte menys les despeses de port (2.20€+iva). En aquest cas també podries portar el genero a retornar a les nostres instal·lacions i gestionarem l’abonament al moment.

Horaris d'entrega

De dilluns a Divendres no festius des de les 9h del matí a les 17h de la tarda dintre de les franges horàries  convingudes en blocs de dues hores.

En el cas de no poder fer l’entrega per motiu d’absència al domicili dintre de la franja horària establerta, la comanda no es tornarà a entregar fins que el client es posi en contacte amb nosaltres per tal de tornar a restablir la nova data/hora d’entrega.

Transport i condicions

La comanda mínima serà de 20€ i les despeses de transport de 2.20€+ iva.

Preus

El preus dels nostres productes ja tenen els impostos inclosos al preu detallat.

Envasos retornables

Quan es faci una compra de producte retornable, s’haurà de detallar si es té la caixa del retorn, en cas contrari es pagarà l’import de l’envàs com un càrrec més i el veuràs reflexat a la comanda com un producte més.

Un cop tinguis aquest envàs al teu poder, et servirà per les següents reposicions.
Si tinguessis un envàs extra a casa d’anteriors comandes i que voleu tornar, s’ha de detallar al final de la compra i es restarà al vostre total.

Important:

Si s’ha detallat que es tenia un envàs i en el moment de realitzar la teva entrega no es disposa d’aquest, s’haurà d’abonar in situ.

Que es l’envàs retornable?

El concepte retornable sempre ens ha acompanyat, significa que l’envàs s’ha de tornar per poder ser reutilitzat.

És la forma més evolucionada del consum responsable i sostenible respecte al medi ambient.

Recollida de la teva compra a les nostres instal·lacions

Si has escollit venir a les nostres instal·lacions a recollir la teva compra, el nostre horari comercial serà de 9h a 13h -15h a 19h.

Avinguda  Europa, 20 Igualada (08700).

Cancel·lació de la comanda

Per cancel·lar la teva comanda envia un what’s up o truca al: 618.980.828 amb el teu número de comanda per tal de facilitar la cancel.lació.

Si tens qualsevol dubte posa’t en contacte amb nosaltres

Adreça
Avinguda d’Europa, 20
(Polígon industrial Les Comes)
08700 Igualada (Barcelona)

Telèfon de contacte
93 803 03 49

Segueix-nos a les xarxes

Formulari de contacte